Live Chat Demo

This is a demo of live chat.

Pc & Mac reparasjon og diagnostikk

Problemer med datamaskinen eller din Mac?

Fortvil ikke! Vi fikser det meste.

I vår butikk på Strømmen kan du få svar på spørsmål, hjelp med kjøp og salg av PCer og utstyr, og levere utstyr til reparasjon. Vi har et verksted med dyktige teknikere og tilpassede spesialverktøy. Vi løser det meste av PC & Mac problemer.

Pc hjelp enten hos deg privat eller til bedriften din

Trenger du PC-hjelp ? Vi kommer til deg privat eller til bedriften din. Har du et trådløst nett som trenger tilsyn kan vi også se på det eller problem med skriver oppsett. Vi kan også bidra med installasjon av bredbånd, sette opp internett samt opplæring på bruk av Windows operativsystemer, office eller annen progravare etc. Det er ofte en fordel å være "føre var" når du føler datamaskinen din ikke fungerer helt som den skal. Vi stiller kjapp diagnose og finner feil og løsninger. Har du mistanke om at den er infisert med reklame eller virus renser vi datamaskinen for deg og legger inn sikkerhetsprogramvare.

  • 1Vi kommer hjem til deg for å løse dataproblemet. Det kan være alt fra hjelp med å logge inn i nettbanken til PC / MAC som ikke starter..
  • 2Vi hjelper deg med å lære deg opp i å bruke datamaskin, nettbrett og mobil. Vi lærer deg å bruke nettbank, e-post, Internett og liknende.
  • 3Vi leverer nytt utstyr og kopler til eksisterende utstyr som skrivere, trådløse skrivere, rutere, skannere og liknende.
  • 4Avtale om hurtigere service kan avtales.