Live Chat Demo

This is a demo of live chat.

Pc resirkulering

  • Apr, 12. 2017
  • Admin
  • 1101

Hvordan resirkulere en PC

Resirkulering en gammel PC er et viktig miljøvennlig avgjørelse . PCer inneholder mange elementer og farlige kjemikalier som bør resirkuleres. Hvis en gammel PC er fortsatt i stand det skal doneres , hvis det er mulig . Hvis PC som ikke virker lenger deretter resirkulering er nødvendig. Instruksjoner en titt i telefonkatalogen for resirkulering sentre . De fleste resirkulering sentre tar ikke elektronikk. Men hvis en PC Eieren bor i et større byområde, har resirkulering sentre blitt rettet opp til å håndtere PC-er.

""

  • 1Sjekk avisen oppføringer og gule sider under " Computers. " Å gjøre sin del for miljøet , noen datamaskin reparasjon butikker nå håndterer resirkulering , men verksted kan kreve PC-eiere å betale en avgift .
  • 2Ring staten Environmental Protection Agency . EPA har mange delstaten resirkulering . EPAs statlige resirkulering koordinatorer organisere gjenvinning arrangementer og disse er spesielt rettet mot de mer vanskelige resirkulering elementer som PC-er og annen elektronikk . Den gamle PC kan ha å bli satt i lagring i garasjen eller kjelleren i flere måneder å vente for resirkulering dag.